OM OSS

Vi hjälper Dig från start till mål med Ditt körkort


 

Vi som arbetar på trafikskolan är ett familjeföretag erfarna trafiklärare, kontorist, personal och utbildningsledare som trivs bra ihop.

Vi arbetar alla hårt för att Du skall få en effektiv och prisvärd utbildning med ambitionen att utbilda dig till en trafiksäker förare.

Vi anser att människor lär sig bäst under trevliga former och där man känner sig trygg. Därför har vi lagt ner mycket tid på att få våra elever att trivas på trafikskolan, och vi har lyckats! Vi har idag övervägande elever som kommer på rekommendation. Vi vill att våra elever ska tycka det är roligt att komma till oss för vår kompetens, service och gemenskap på skolan. Många ”gamla” elever kommer in efter det de är färdigutbildade för att säga ”hej” och ”ta en fika”.

Det är ett gott betyg tycker jag.

Vi tar emot alla elever oavsett utbildningsnivå eller utbildningsönskemål

Du väljer själv vilken hjälp Du vill ha av oss

När det gäller våra körlektioner så har vi de bästa övningsområdena runt knuten (vilket gör Din utbildning effektivare/billigare). Lugna gator för Dig som är nybörjare och för Dig som har kommit en bit på väg i utbildningen har vi mer avancerad körning bara ett stenkast från trafikskolan.

Vi ser gärna att Du kompletterar Din utbildning hos oss med att övningsköra hemma om möjligheten finns. Vi rekommenderar då att Din handledare åker med på några av Dina körlektioner för att skapa ett bra samarbete mellan Dig, Din trafiklärare och Din handledare.

Vi kör med nya, fräscha och trafiksäkra mellanklass bilar, och har en förkärlek för Volvo.

När det gäller vår teoriutbildning så har vi teorilektioner varje vecka och vi har även många nya datorer där Du kan öva Dig på våra testprov. Det finns alltid någon på trafikskolan som kan hjälpa Dig.
Jag hoppas att jag med dessa rader har väckt Din nyfikenhet och att Du ringer oss, eller ännu bättre kommer in en sväng så att vi kan visa Dig runt och berätta mer!

Följ oss gärna i våra andra digitala kanaler:

Rosenlundsvägen 14,
152 40 Södertälje

Mån – Tor : 11:00 – 18:00 

            Fre : 11:00 – 17:00

            Lör : 11:00 – 14:00

 

 

 

 

info@saadtrafikskola.se

Telefon : 08  550 320 30

Mobil : 076 085 18 31